29. ožujka 2024.

Recepti

COVERmagazin.com – Provjereni i jednostavni recepti za kuhanje.

Kvaliteta i iskustvo – jamstvo gastronomskog užitka i zdravlja!

Koliko puta ste se, nažalost, uvjerili u onu dobru staru izreku koja kaže kako nismo dovoljno bogati da bismo kupovali jeftino...

Kvaliteta i iskustvo – jamstvo gastronomskog užitka i zdravlja!

Koliko puta ste se, nažalost, uvjerili u onu dobru staru izreku koja kaže kako nismo dovoljno bogati da bismo kupovali jeftino?

Današnje recesijske prilike često nas tjeraju da zaboravljamo tu izreku, čime ponekad možemo izravno naštetiti i svojem zdravlju. Izbor prehrambenih namirnica na tržištu je danas uistinu šarolik i u trgovinama postoje različiti proizvodi niže cjenovne kategorije od onih na koje smo inače navikli.-

Stoga ne čudi da se lako okrećemo novim proizvodima, smatrajući da smo zapravo profitirali. No, tek kad pripremimo obrok, već s prvim zalogajem možemo primijetiti razliku u kvaliteti.

Prehrambeni proizvodi upitne kvalitete i primamljive cijene u praksi su se često puta pokazali kao zdravstveno neispravni, a time i kao rizik za potrošače, što dokazuju svakodnevni naslovi u novinama potkrijepljeni različitim testiranjima proizvoda i istraživanjima inspekcija.

Zato ne kupujte mačka u vreći i izbjegnite gorka iskustva. Vjerujte proizvodima iza kojih  stoji iskustvo, tradicija i jamstvo kvalitete, jer mala razlika u cijeni često čini veliku razliku za vaše zdravlje i užitak.

Za više informacija posjetite http://kisko.hr/

Sponzorirani članak